A Feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák!

AKCIÓ!!!

MEGRENDELÉS ESETÉN, AJÁNDÉK KILINCS VÁLASZTHATÓ AZ ALÁBBIAK KÖZÜL: AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. OKTÓBER 10. -TŐL A KÉSZLET EREJÉIG!

Képtalálat a következőre: „gino kilincs”Képtalálat a következőre: „arco kilincs”Képtalálat a következőre: „thema kilincs”Képtalálat a következőre: „san remo kilincs”Képtalálat a következőre: „Florida kilincs”Képtalálat a következőre: „vesta kilincs”

Gino                  Arco                        Thema                 San Remo                    Flroida                   Vesta

Mit kell tudni a CPL beltéri ajtókról?

Egy lakásfelújítás során mindenre gondolni kell, ha a lehetőségekhez mérten legtökéletesebb munkát szeretnénk elvégezni: a vezetékekre, a csövekre, a burkolatokra, a szaniterekre, a berendezésre, de nem feledkezhetünk meg a nyílászárókról sem, vagyis az ablakokat, a bejárati és a beltéri ajtókat is ildomos lecserélni ilyenkor, mégpedig – ha lehet – az elérhető legkorszerűbb típusokra. A CPL beltéri ajtók az arany középutat jelentik, hiszen míg a tömör fa ajtóknál az ár felső határa a csillagos ég, de az alsó is hat számjegyű, addig a CPL típus ennek felébe-harmadába kerül, miközben előnyeit tekintve gyakorlatilag verhetetlen.

A CPL beltéri ajtók legnagyobb előnye a személyre szabhatóság, hiszen nem csak szabványos méretekben rendelhetőek, így az egyedi méretekben épült lakásokba is beépíthetőek. A hangszigetelésük kiváló, de a hőszigetelési képességeik is az élmezőnybe helyezik őket. Dekorációs szempontból is megállják a helyüket, hiszen számos lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére a famintázattól a különféle színekig.

Ha már szóba került a felület, lássuk, mit is jelent a CPL a beltéri ajtó nevében! Ez egy angol betűszó, ami a „continuous pressed laminate” rövidítéséből jött létre; magyarra fordítva annyit tesz: folyamatos nyomás alatt laminált. A folyamatos és egyenletes hőmérséklet és nyomás a gyártás során azt eredményezi, hogy a CPL beltéri ajtó ellenáll a fizikai hatásoknak, a hőnek, illetve a párát és a nedvességet is jól bírja, vagyis akár fürdőszobában is használható. A felületét extra védőréteggel is ellátják, ami a kopásállóságot növeli, sőt, akár a karcolásoknak is ellenáll, a tisztítása pedig még egyszerűbbé válik.

Amennyiben meggyőztük a CPL beltéri ajtók előnyeiről, és szeretné Ön is ezt a típust beépíttetni felújítandó otthonába, tekintse meg kínálatunkat, válasszon, és rendelje meg a legmegfelelőbb típust! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Active Filters: Clear Filters